Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tak można?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak teemo może dariusa? Przecież to najlepsza kontra na niego! A jednak:Bez_tytu_u.png

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Mam kumpla znamy sie z życia realnego , z jednej szkoły , w 3 sezonie , był najlepszym Dariusem na świecie , najwięcej gier i tak dalej , zaszedł nim do D1 czy tam D2 , pytam go , jak to jest , on uważał że teemo to najłatwiejszy niby counter pick , teemo ma 0 sustain , on po prostu ginie na 3 lvl .. musicie sie pogodzić że teemo w większych dywizjach odgrywa znikomą role szczegolnie w TF.

Opublikowano

jak mozna miec 11 deadow olafem ?! teemo widac slabiutki,farma cienka no ale sam nie grasz zbyt dobrze :-) z brazu latwo wyjsc,tam mozna gry samemu wygrywac tak jak ten darius,wystarczy ogarniac i nie latac za killami , liczy sie push nie fragi :-)

baner.png

Opublikowano

Mam kumpla znamy sie z życia realnego , z jednej szkoły , w 3 sezonie , był najlepszym Dariusem na świecie , najwięcej gier i tak dalej , zaszedł nim do D1 czy tam D2 , pytam go , jak to jest , on uważał że teemo to najłatwiejszy niby counter pick , teemo ma 0 sustain , on po prostu ginie na 3 lvl .. musicie sie pogodzić że teemo w większych dywizjach odgrywa znikomą role szczegolnie w TF.

Dlatego MuchachosLive jest w challangerze dzięki Teemo ,ten Yordl robi ogromny dmg jak umię grać ( rozmawiamy o normalnym z elo 1700+ )\

Cóż ,większość Teemo do platyny to trolle :)

47990292595971448862.png

Opublikowano

W grze nie liczą się kontry tylko skill. Zapewne kontr szukasz na lolcounter : )

Nie raz na Riven dostałem Olafa/Garena/Jaxa i go zbiłem, więc nie wiem skąd takie zdziwienie że Teemo przegrał, jeszcze w brązie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...